Миналата седмица посетихме едно много интересно събитие в галерия Структура“. Интересно,

...
Миналата седмица посетихме едно много интересно събитие в галерия Структура“. Интересно,
Коментари Харесай

Красив ум: Новите решения в живота на градския човек

Миналата седмица посетихме едно доста забавно събитие в изложба „ Структура “. Интересно, защото арт пространството този път беше приютило едни малко по-различни произведения на изкуството. Разгледахме стилна сбирка от иновативни високотехнологични артикули, които идват отдалеко и дават смела поръчка да създадат живота ни по-лесен и приятен.

Защо го споделяме с вас? Защото тези артикули въплъщават концепцията за разум & хубост, която се показва в естетика на всички равнища, в това число и на ежедневно (функционалност & дизайн). Екосистемата на китайския бранд Xiaomi (Mi) дойде у нас с помощта на огромния български дистрибутор „ Солитрон “. Гамата се състои от цели 16 категории с умни решения, които ни оказват помощ всеки ден и час, като в същото време внасят в дома или офиса ни предпазлив минимализъм. И не на последно място, основани са с мисъл и грижа за природата и за средата, в която живеем.

Първите артикули в Mi гамата са били смарт гривна и мултикукър. Впоследствие към тях се присъединяват пречиствател на въздух, електрически скутер, колело, смарт гривни и часовници, смарт четка за зъби, смарт кантар, сглобяеми роботи, прахосмукачка робот, камери за видеонаблюдение с двупосочна връзка, екшън камери, ТВ бокс, рутери, безжични колонки, портативни акумулатори, смарт LED лампи, слушалки, преносим компютър, мишки, играчки, куфари, раници и аксесоари. Можете да разгледате част от тях в нашата изложба.



Какво бихме си купили ние?

Освен от мултикукъра и от прахосмукачката робот ние бихме се възползвали и от пречиствателя на въздух . Няма да обясняваме за какво, повече от ясно е. Xiaomi Air Purifier 2S е с усъвършенстван и елементарен за схващане екран, който демонстрира в действително време PM 2.5 показателя (световен показател за качеството на въздуха), температурата и влажността. Можем да следим във всеки един момент положението на въздуха, било то в дома или в офиса, на място или от разстояние. Трислойният филтър отстранява 99.99% на PM 2.5 частици, а подмяната му, забележете, е на три-шест месеца (точният миг се подсказва от самото устройство). Умен уред с стилен дизайн, който може да се впише във всеки интериор, с спокоен режим на работа и с високо равнище на икономисване на сила.



Какво ни впечатли най-вече?

Електрическият скутер MiJia! За дните, в които не желаеме да сме нито зад кормилото, нито в метрото. С други думи, набелязали сме си го за идната пролет и не казвайте, че девойките скутери не карат!

В използването на този скутер няма нищо комплицирано, въпреки всичко си приказваме за умни решения. Ергономичният дизайн на ръкохватките и панелите, интуитивната работа, комфортният спирачен педал и компактността го вършат елементарен и прелестен за ръководство. Висок и постоянен, в това време грациозен, компактен и лек, той може да се трансформира в спътник за всеки градски човек. Сгъва се за 3 секунди с натискане на един бутон! Удобният контролен панел прави всичко ясно с един взор. Скутерът е оборудван с дискови спирачки и ABS електронната система за блокиране. Казахме, че е електрически, само че действително няма заплаха да останем на улицата без превоз. Чрез синхронизиране с мобилно приложение следим непрекъснато положението на батериите, т.е. през телефона си разбираме по кое време е време за зареждане.

Различните типове лампи и слушалки са също измежду любимците ни. Разгледайте, девойки, съвсем е несъмнено, че ще изберете нещо мъдро и красиво за себе си или за някого. Идват празници...

С поддръжката на „ Солитрон “ 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР